پنجشنبه 4 بهمن 1397   01:54:12

استانها
1397/10/5 چهارشنبه
به مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت ؛
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر تقدیر وتجلیل شد.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:مراسم هفته پژوهش باحضور فرماندار وجمعی از مسئولین شهرستان واعضای هیات علمی مرکزرضوانشهر صدوق در فرمانداری شهرستان برگزار شد.

ابتدا شاه حسینی  فرماندار شهرستان رضوانشهر  ضمن گرامیداشت روز پژوهش اظهار داشت که پژوهش و تحقیق از عوامل موثر در پیشرفت جوامع بشری و موتور محرکه فعالیت های علمی است.

وی افزود:پژوهش همواره باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. وتوسعه همه جانبه بدون بهره گیری مناسب از یافته های پژوهشی ممکن نخواهد بود و نظام تعلیم و تربیت در شناسایی و شکوفایی استعدادهای پژوهشگر نقش مهمی دارد و ایجاد بستر فعالیت های پژوهشی در موسسات آموزش عالی  ضروری  می باشد .

در پایان این جلسه از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر دکتر نادر کنزی ودکتر حسن حکمت نیا تقدیر وتجلیل بعمل آمد.